Full Automatic Gypsum Dry Mortar Plant with Palletizer
Sand Dryer Plant and Full Automatic Dry Mortar Plant
Full Automatic Wall Putty Dry Mortar Plant with Palletizer

proyek kita

MG bakal gelem makarya karo sampeyan kanggo ngupaya pembangunan umum lan nggawe brilliance.

  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • The company has a number of high-level management and a lot of skilled and well-researched design team...

    tim

    Perusahaan kasebut duwe sawetara manajemen tingkat dhuwur lan akeh tim desain sing trampil lan diteliti kanthi apik ...

  • According to the actual situation of each customer (investment costs, plant conditions, material characteristics, product formula, etc...

    adat

    Miturut kahanan nyata saben pelanggan (biaya investasi, kondisi tanduran, karakteristik material, formula produk, lsp...

  • MG products have been widely used in more than 1000 building materials enterprises in China, and exported to more than 50 countries...

    pasar

    Produk MG wis digunakake digunakake ing luwih saka 1000 perusahaan bahan bangunan ing China, lan diekspor menyang luwih saka 50 negara ...

bab kita
company_img

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd., pimpinan pabrikan peralatan mortir garing premixed!

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd., salah siji saka perusahaan profesional gedhe wiwitan, melu ing Pabrik peralatan bahan bangunan lan pangembangan sistem kontrol otomatis cerdas ing China. Dheweke minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing luar biasa ing provinsi Henan, anggota saka unit pangaturan Kualitas lan Kredit Provinsi Henan, lan anggota Sertifikasi Kualitas Internasional ISO9001 lan Unit Sertifikasi CE Uni Eropa…

ndeleng liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita