head_bg

2021 efisiensi dhuwur jinis vertikal kinerja stabil mesin pabrik Raymond

2021 efisiensi dhuwur jinis vertikal kinerja stabil mesin pabrik Raymond

katrangan singkat:

Pabrik Raymond minangka pabrik bubuk paling anyar sing dirancang kanthi inovatif liwat riset jero dening para ahli kanthi basis pengalaman riset lan pangembangan pabrik bubuk jangka panjang. Pangembangan kasebut nyerep teknologi lan konsep penggilingan bubuk Eropa paling anyar, lan nggabungake saran saka 9158 pelanggan pabrik bubuk. Pabrik iki kanthi sampurna nyukupi panjaluk produksi para pelanggan ing bubuk alus 200-33μm (80-425Mesh).


  • Jeneng produk: Mesin gilingan Raymond
  • Kapasitas: 3-10T/H
  • Tipe Motor: Motor AC sertifikat CE merek terkenal China
  • Konfigurasi: Feed hopper, feeder geter, mesin pabrik, bagean koleksi bubuk, kolektor bledug
  • Total daya: 60-180KW
  • Warna Mesin Penggilingan: Werna putih, werna Beige utawa disesuaikan
  • Kaluwihan: Pabrik langsung, jaminan kualitas, umur dawa
  • ukuran: 5650 * 3305 * 5950 mm
  • Katrangan

    Tag produk

                                                         Mesin gilingan Raymond tipe vertikal

    /2021-high-efficiency-vertical-type-stable-performance-raymond-mill-machine-product/

    Deskripsi mesin gilingan Raymond

    Pabrik Raymond Brand Zhengzhou MG, uga dikenal minangka pabrik penggilingan raymond, pabrik roller raymond lan gilingan raymond, cocok kanggo nggiling bahan sing ora gampang kobong lan ora mbledhos. mm).

    Pabrik Raymond cocok kanggo proses ing macem-macem mineral non-flammable kang ngisor pitung Mos atose, Kelembapan ngisor 6%, kayata watu gamping, kalsit karbonat, dolomit, barite, talc, gypsum, diabase, kuarsa, bentonit, bauksit, bijih wesi, lsp.

    Parameter teknis mesin pabrik Raymond:

    Model

    Ukuran Feed maksimal (mm)

    ukuran output (mm)

    Kapasitas (T)

    Daya rangka utama (kw)

    MG65Y

    <15

    0.613-0.033

    0.4-1.8

    15

    MGM75Y

    <15

    0.613-0.033

    1-3

    18.5

    MG85Y

    <20

    0.613-0.033

    1.2-4.6

    22

    MG85B

    <20

    0.613-0.033

    1.2-4.6

    22

    MG95Y

    <25

    0.613-0.033

    2.1-5.6

    37

    MG130

    <30

    0.95-0.033

    3-9.5

    75

    MG160

    <60

    0.95-0.033

    5-22

    185

    Prinsip kerja mesin pabrik Raymond:

    1. Struktur kabeh mesin Raymond Mill utamane kalebu host, mesin analisis, peralatan pipa lan blower, miturut kabutuhan pangguna, bisa dilengkapi crusher, elevator, feeder geter elektromagnetik, kabinet kontrol listrik dll.

    2. Sawise bahan ulig kanggo ukuran partikel sing dipengini, ketik menyang hopper panyimpenan dening elevator, lan banjur liwat kedher feeder ketik kamar mecah pabrik Raymond seragam terus-terusan.

    3. Amarga pasukan centrifugal nalika muter, rollers swings metu, dipencet ing ring mecah, shovel agul-agul scoop bahan, banjur dikirim antarane grinding roller lan grinding ring, amarga roller mecah roller rolling kanggo entuk crushing waé.

    4. Sawise mecah materi, wêdakakêna bebarengan karo online sirkulasi kang digawe dening blower, digawa menyang mesin analisis kanggo ngurutake, materi coarse bakal regrind. Wêdakakêna qualified bebarengan karo udhara lumebu menyang kolektor bubuk siklon produk rampung, banjur discharge tabung wêdakakêna, sing produk rampung.

    5. Ing kamar mecah pabrik Raymond, amarga ana Kelembapan tartamtu ing materi grinded, nalika mecah, bakal generate panas, Kelembapan evaporates, lan antarmuka pipe saka kabèh ora nyenyet, online njaba wis digambar menyang nggawe meksa circulation tambah kanggo mesthekake yen wok pabrik ing meksa negatif. Aliran udara sing tambah mlebu menyang bledug liwat saluran, pungkasane mlebu ing atmosfer sawise dimurnèkaké.

    64563

    Fitur saka mesin pabrik Raymond:

    1, Cambered shovel agul-agul karo owah-owahan agul-agul, luwih efisien lan luwih hemat biaya pangopènan

    2, Relatif kanggo agul-agul shovel integral tradisional, kita nganggo agul-agul shovel jinis pamisah: nalika bagean nglereni ageman, mung agul-agul kudu diganti, kang ngindari sampah materi amarga panggantos saka agul-agul shovel integral, lan nemen mbantu customer nyimpen biaya panggantos bagean cepet-nyandhang. Kajaba iku, desain kurva kita diadopsi bisa nuntun materi kanggo pasuryan vertikal, ndhuwur, tengah lan ngisor bagean roller grinding lan ring grinding kabeh bisa tlatah lan nyandhang seragam; uga nambah area kerja sing efektif lan ningkatake efisiensi produksi.

    3, High-efficiency jinis kandhang bubuk pamisah bisa èfèktif ngilangke "coarse powder spilling"

    4, MTW pabrik bubuk trapezoid Eropa nganggo pemisah bubuk jinis kandhang efisiensi dhuwur, yaiku lapangan kecepatan sing relatif stabil, presisi pamisah bubuk dhuwur, efisiensi pamisahan bubuk dhuwur lan diameter pemotongan sing akurat; Kajaba iku, sealing pneumatic diadopsi antarane omah lan rotor kandhang, kang bisa èfèktif ngilangke "wêdakakêna coarse spilling" kedadean.

    5, Sistem pelumasan minyak tipis ndadekake transmisi lan operasi luwih stabil

    6, Wangun pelumas pabrik tradisional yaiku pelumasan pelumas, sing bakal nyebabake resistensi lubrikasi gedhe, kenaikan suhu dhuwur lan umur bantalan sing luwih cendhek; Pabrik bubuk trapezoid Eropa MTW nganggo pompa minyak internal, sing bisa mujudake pelumasan bantalan poros utama lan bantalan poros pinion bevel tanpa nambah pompa minyak utawa stasiun pelumasan sing kapisah

    7, Desain volute intake udara tanpa resistensi nyadari aliran udara tangensial sing luwih lancar lan likuiditas materi sing luwih apik

    8, Ing lawang pengamatan saka intake online volute saka pabrik tradisional, lumahing internal nang sheet lawang bulges metu, lan ora didadekake siji kanggo lumahing internal saka online intake volute, kang liable kanggo generate efek eddy lan nambah konsumsi energi sistem . Kanggo pabrik bubuk trapezoid Eropa MTW, permukaan internal lembaran lawang lan volume asupan udara ana ing permukaan sing mlengkung sing padha, sing bisa nyegah efek eddy, nyuda volume udara, lan nambah likuiditas materi.

    Situs kerja mesin pabrik Raymond

    detail (1)

    Aplikasi

    Pabrik Raymond minangka mesin sing cocog kanggo grinding barite, watu gamping, mika, talcum, kuarsa, kalsit, granit, lempung porselen, basalt, gipsum, emas, bijih besi, bauksit, tembaga, semen, batu bara, lsp. industri konstruksi, pertambangan lan nggawe kertas lan liya-liyane.

    Layanan Kita

    Kita ora mung bisa nyedhiyakake mesin sing apik, nanging uga kanthi sepenuh ati nyedhiyakake lengkap kanggo para klien. Seri layanan teknologi profesional bakal nggawe sampeyan duwe pengalaman produk sing apik banget.

    detail (3)

    Dhukungan layanan sawise-sales

    Zhengzhou MG wis umume nggunakake teknologi anyar, teknik anyar lan peralatan teknologi tinggi. Lan MG uga nduweni sistem kontrol kualitas sing ketat lan efektif. Kita wis entuk sertifikat sistem mutu ISO9001: 2000.

    We ngeyel kanggo nyedhiyani klien karo solusi sakabèhé saka Rekomendasi peralatan kanggo debugging lan instalasi, latihan buruh, technical support lan pangopènan.

    Pengepakan lan Pengiriman mesin pabrik MG Raymond

    detail (2)

    FAQ

    1. Mesin sing sampeyan butuhake?
    kaya stone crusher, grinding mill utawa ball mill, etc.

    2. apa rencana bahan mentah sing arep diproses?
    kaya watu gamping, granit utawa bijih marmer, lsp.

    3. Kapasitas sing sampeyan butuhake.
    Kaya 100 ton saben jam utawa 2000 ton saben dina.

    4. Informasi kontak sampeyan.
    Loro Email lan nomer telpon penting, kita bisa ngubungi sampeyan luwih gampang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita