head_bg

Babagan Kita

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd. pimpinan produsen peralatan mortir garing premixed!

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd., salah siji saka perusahaan profesional gedhe wiwitan, melu ing Pabrik peralatan bahan bangunan lan pangembangan sistem kontrol otomatis cerdas ing China. Dheweke minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing luar biasa ing provinsi Henan, anggota saka unit pangaturan Kualitas lan Kredit Provinsi Henan, lan anggota Sertifikasi Kualitas Internasional ISO9001 lan Unit Sertifikasi CE Uni Eropa. Perusahaan iki dumunung ing Taman Inovasi Nasional - Zhengzhou High-tech Development Zone, cedhak karo Science Avenue lan beltway ngubengi kutha, kanthi jaring transportasi sing trep.

Produk Utama

MG utama telung seri saka peralatan mechanical: pisanan, High-efficiency Nyampur Equipment, Spiral Pita Mixer, Twin-shift Agravic Mixer, Centrifugal Drum Mixer, Garing Mortar Line Produksi, Thermal Insulation Mortar Line Produksi lan dhuwur-efficiency peralatan nyawiji; kapindho, peralatan pangatusan Latest, Dryer Drum dawa, Dryer telung silinder lan peralatan pangatusan liyane; katelu, Impulse Dust Collector, Mesin Pengepakan Otomatis, Layar Getar, Peralatan Ngirim lan Ngangkat, Peralatan Pengangkut Pneumatik, Peralatan Palletizing lan peralatan tambahan liyane.

Kaluwihan

Perusahaan kasebut duwe sawetara manajemen tingkat dhuwur lan akeh tim desain sing trampil lan diteliti kanthi apik. Perusahaan ajeg nganakake pelatihan kanggo karyawan kanggo mesthekake yen kualitas lan katrampilan terus ditingkatake kanggo nyukupi syarat pangembangan pasar.

Miturut kahanan nyata saben pelanggan (biaya investasi, kondisi tanduran, karakteristik materi, rumus produk, lan sapiturute), perusahaan bisa ngatur solusi peralatan praktis lan efisien kanggo pelanggan.

铭将画册-02

Hubungi Kita

produk MG wis digunakake digunakake ing luwih saka 1000 Enterprises bahan bangunan ing China, lan diekspor kanggo luwih saka 50 negara lan wilayah, kayata Kanada, Rusia, Korea, Malaysia, Uni Emirat Arab, Argentina, Chile, Ekuador, Maroko, South Afrika, Nigeria, lsp.

Nganut filosofi bisnis "Kualitas Produk Pertama, Layanan Pelanggan Paling Apik", MG bakal gelem ngladeni masyarakat kanthi produk sing luwih apik. MG kanthi tulus ngajak rekan-rekan ing njero lan luar negeri kanggo ngunjungi lan ijol-ijolan, rembugan lan kerjasama. MG bakal gelem makarya karo sampeyan kanggo ngupaya pembangunan umum lan nggawe brilliance.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita