head_bg

China teknologi paling anyar pabrik mortir tembok otomatis lengkap

China teknologi paling anyar pabrik mortir tembok otomatis lengkap

katrangan singkat:

Pabrik mortir adesif seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer sing canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.


  • Jeneng produk: Pabrik mortir adhesive
  • Kapasitas: 10-30T/H
  • Area Workshop: 800-1200 m2
  • Buruh dibutuhake: 3-4 wong
  • Tegangan: 380V, 415V, 440V utawa Customized
  • Produk akhir: Perekat ubin, Nat ubin, Dempul dinding, Jas Skim
  • Bahan baku: Semen, Pasir, Aditif
  • Kabinet kontrol: Kabinet kontrol PLC
  • Katrangan

    Tag produk

                                                                     Pabrik mortir adhesive

    Full auto 11

    Deskripsi pabrik mortar perekat ubin otomatis MG

    Mesin nggawe adhesive kothak seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer sing maju, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

    Gambar 3D pabrik mortir adhesive tile otomatis MG

    detail (2)

    Fitur pabrik mortir adhesive kothak otomatis MG

    1.Iku fitur katon apik banget, kualitas apik, produktivitas dhuwur lan proportioning mortir akurat.  

    2. Garis produksi mortir garing nggunakake sistem kontrol terpusat, nggawe peralatan gampang operate.

    3. Miturut jinis tata letak, bisa diklasifikasikake dadi jinis menara, jinis menara dhewe lan jinis seri. Iku nganti area bengkel pelanggan. Wilayah sing dibutuhake yaiku 500~5000m2.

    4. Kita bisa nyedhiyani layanan siji-mandeg saka desain kanggo instalasi miturut requirement tartamtu pelanggan kita.

    Parameter teknis pabrik mortar perekat ubin otomatis MG

    Model

    Mixer 2000L Kab

    Mixer 3000/4000L

    Pabrik Mixer 6000L

    Pabrik Mixer 10000L

    Kapasitas

    10-12T/H

    15-30T/H

    30-50T / H

    60-70T/H

    Dhuwur mesin

    8-10m

    10-14m

    15-20m

    20-25m

    Total daya

    80-90KW

    90-100KW

    100-120KW

    120-150KW

    Buruh dibutuhake

    2-3 wong

    3-4 wong

    3-4 wong

    3-4 wong

    Workshop dibutuhake

    500-600m2

    600-800m2

    800-1000m2

    1000-1500m2

    Bag belt conveyor

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    Mesin bungkus pallet

    Nyedhiyani

    Nyedhiyani

    Nyedhiyani

    Nyedhiyani

    Pengering pasir

    Minangka syarat

    Minangka syarat

    Minangka syarat

    Minangka syarat

    Konfigurasi utama mesin nggawe adesif kothak otomatis MG

    detail (3)

    Aplikasi pabrik mortar perekat ubin otomatis MG

    Mesin nggawe adhesive kothak bisa gawé mortir garing ing ngisor iki: Bonding mortir: Masonry mortir, tembok lan lantai kothak adhesive mortir, anchorage mortir etc. Dekorasi mortir: Dekoratif plester, njero lan njaba tembok dempul, warni dekorasi mortir etc Protection mortir: Banyu. mortir -bukti, mortir anti korosi, mortir self-leveling, mortir tahan nyandhang, mortir insulasi termal, mortir insulasi swara, mortir perbaikan, mortir tahan banyu, mortir pelindung dll.

    Application 2

    Pengering pasir nglengkapi pabrik mortir adhesive ubin otomatis lengkap MG

    detail (5)

    Proyek sukses Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd

    detail (1)

    FAQ

    1, Kepiye babagan investasi proyek iki?
     A: Insinyur kita bisa ngrancang tanduran mortir garing minangka syarat lan anggaran sampeyan, beda investasi tanduran mortir garing beda.
         Kapasitas murah biaya murah, kita bakal menehi solusi efektif biaya minangka kabutuhan sampeyan.

    2, Apa bedane antarane pabrik mortir garing lengkap lan pabrik mortir garing Semi-otomatis?
    A: (1) Pabrik mortir garing semi-otomatis luwih murah tinimbang pabrik mortir garing otomatis lengkap.
        (2) Pabrik mortir garing semi-otomatis ora perlu nglengkapi silo nalika mortir garing lengkap nglengkapi bahan silo.
        (3) Semi-otomatis mortir garing dipakani manual lan ngebotake otomatis lan packaging, Pabrik mortir garing Full otomatis dipakani lan otomatis ngebotake lan packaging.

    3, Pira wong sing dibutuhake kanggo ngoperasikake tanduran mortir garing iki?
    A: Biasane 2-4 buruh cukup kanggo ngoperasikake pabrik mortir garing iki.

    4, Apa peralatan lan layanan sampeyan bisa nyedhiyani?
    A: Kita bisa nyedhiyani solusi turnkey saka tanduran mortir garing saka planning situs digunakake kanggo garing mesin mortir, transportasi, instalasi lan latihan, rumus mortir garing, layanan sawise-sales, support technical wektu urip etc.

    5, Apa area sing dibutuhake kanggo tanduran mortir garing iki?
    A: Miturut kapasitas tanduran mortir garing, area dibutuhake 300-100 m2.

    6, Apa konsumsi daya total (KW) tanduran mortir garing iki?
    A: Iku 20-80W adhedhasar kapasitas saka tanduran mortir garing.

    7, Apa kapasitas tanduran mortir garing sampeyan?
    A: Kita duwe tanduran mortir garing kanthi kapasitas 3-30T / H minangka syarat sampeyan, lan uga bisa ngatur pabrik mortir garing minangka syarat kapasitas sampeyan.

    8, Apa sampeyan bisa nginstal tanduran mortir garing ing negaraku?
    A: Ya, kita bakal ngirim insinyur menyang negara sampeyan kanggo nuntun instalasi lan latihan para pekerja kanggo ngoperasikake mesin kasebut.

    9, Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan tanduran mortir garing, kirimake pitakon utawa hubungi langsung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita