head_bg

Pabrik Campuran Mortar Kering

  • 2021 China New Technology Full Automatic Dry Mortar Production Line

    2021 China Teknologi Anyar Full Otomatis Garing Mortar Produksi Line

    Mortar garing uga disebut mortir sing wis dicampur, sing digawe ing pabrik kanthi batching sing tepat lan campuran seragam. Bisa digunakake langsung mung kanthi nambahake banyu ing situs konstruksi. Nduwe sifat sing beda sanajan nambahake aditif sing beda. Panjaluk mortir garing mundhak kanthi cepet amarga prestasi sing luar biasa dibandhingake karo produksi mortir ing papan kerja.

    MG New jinis baris produksi mortir garing otomatis nggunakake teknologi Eropah paling anyar. Iki nglengkapi silo panyimpenan materail Raw, Conveyor Screw, hopper timbangan otomatis, silo aditif, sistem dosis aditif, hopper premix, mixer dayung poros ganda, hopper produk rampung, Mesin pengepakan otomatis, kolektor bledug, kompresor udara, kabinet kontrol PLC. Robot palletlizer, mesin pengepakan tas Jumbo, sistem muat truk massal sing bisa disedhiyakake kanggo pelanggan minangka syarat.

  • MG Dry Mortar Plant with Bulking and Jumbo Bag Packing System in Shandong, China

    Pabrik Mortar Kering MG kanthi Sistem Kemasan Tas Bulking lan Jumbo ing Shandong, China

    MG Pabrik Mortir Kering karo Sistem Kemasan Bulking lan Jumbo Bag wis apik ing pabrik mortir garing lengkap otomatis. Adhedhasar model beda kembar shafts agravic mixer utawa Plow share Mixer, ing Kapasitas campuran bisa tekan 10-40t / h, MG engineer ngrancang liyane transfer hopper lan loro utawa telung cara sambungan sambungan ing mixer, supaya materi bisa ditransfer menyang loro utawa telung cara kanggo tas cilik, jumbo tas sistem packing lan sistem bulking.

     

  • MG 10-12T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Installed in Kosovo

    MG 10-12T/H Pabrik Pencampur Mortar Kering Otomatis Lengkap Dipasang ing Kosovo

    MG 10-12T / H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant dirancang miturut konsep paling anyar ing Eropah, produksi iki nganggo sistem kontrol otomatis komputer PLC, sing kapasitas produksi bisa nganti 10-70 ton saben jam gumantung saka konfigurasi sistem. .

    Biasane pabrik mortir garing lengkap kudu kalebu sistem panyimpenan bahan mentah, sistem conveying lan bobot otomatis, sistem campuran, sistem pengepakan, sistem kompresor udara, pengumpulan bledug, sistem kontrol PLC, lsp.

  • 2021 New Product 3-4T/H Simple dry mortar plant dry mortar machines

    2021 Produk Anyar 3-4T/H Pabrik mortir kering sederhana mesin mortir kering

    Iki mesin mortir garing dirancang adhedhasar mixer tradisional, ditambahake sistem pangiriman materi, tong sampah lan mesin ngisi otomatis. Bahan-bahan sing dicampur kanthi apik bakal mlebu ing tong sampah liwat pipa sing ngirim materi, lan mixer bisa dipangan kanthi terus-terusan lan bisa terus-terusan ing produksi garis aliran, nanging peralatan kasebut ora luwih saka 4 meter, saéngga ngrampungake masalah nambah bengkel. Kajaba iku, bisa uga ngerteni pangukuran lan ngisi otomatis, mula bisa uga ora mung ngirit wektu lan tenaga nanging uga luwih akurat. Mbutuhake investasi sethithik, nanging bisa mbukak, bobot lan paket bahan kanthi otomatis; ora wonder, iku baris produksi prasaja nanging praktis.

  • Zhengzhou MG Brand 15-20T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Tile Adhesive Making Manufacture

    Zhengzhou MG Brand 15-20T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Tile Adhesive Making Manufaktur

    Pabrik mortir garing seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

  • 20-30T/H Dry Mortar Mixing Plant for Sale Manufacture

    20-30T / H Garing Mortar Nyawiji Plant for Sale Pabrik

    Pabrik mortir garing seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

  • Dry Mortar Mixing Plant

    Pabrik Campuran Mortar Kering

    Kualitas apik kanthi Pengalaman Profesional 20 Taun

    Profesional Reliable Ekonomi Lingkungan Nglindhungi

     

  • MG 3-4T/H Simple Dry Mortar Production Line

    MG 3-4T/H Lini Produksi Mortar Kering Sederhana

    MG Multi Spiral Ribbon Mixer, dirancang ing tradisional U-jinis mixer, punika telung lapisan agul-agul desain campuran paling anyar. A tanduran lengkap kalebu siji pesawat dipakani screw conveyor, siji pita mixer, siji second screw conveyor, siji hopper produk pungkasan, siji tutup mesin packing, siji kompresor online lan panel kontrol umum. Tanduran iki nyadari pakan materi, pencampuran otomatis, ngisi lan proses produksi kemasan, kanthi fitur operasi sing gampang lan praktis, gampang lan kurang investasi kanggo miwiti bisnis.

    Production output: 3-4T/H; Area occupation < 20 m; Dhuwur <3,5 meter; Tenaga kerja dibutuhake: 2-3 wong.

  • High Productivity Dry Mortar Mixing Production Line

    Lini Produksi Campuran Mortar Kering Produktivitas Tinggi

    Pabrik mortir garing seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

  • 6-8T/H Semi-automatic dry mortar production line

    6-8T/H Lini produksi mortir kering semi-otomatis

    MGDM-3.2 mortir garing nyawiji baris produksi uga disebut energi-nyimpen mortir garing nyawiji line, mortir garing nyawiji mesin, mortir garing nyawiji peralatan. Iki minangka salah sawijining jinis tanduran mortir garing Semi-otomatis, bahan mentah bakal dilebokake menyang lift ember kanthi manual, pencampuran, pengepakan kanthi otomatis. Pabrik mortir garing Semi-otomatis iki bisa nglengkapi siji utawa rong set mesin pengepakan minangka syarat kapasitas pelanggan. Kapasitas bisa 6-8T/H. Iku pilihan becik kanggo nyiyapake pabrik mortir garing karo rega cukup lan refound cepet.

     

     

  • 4-5T/H Improved Simple Twin Shafts Agravic Mixer Plant

    4-5T / H Apik Simple Twin Shafts Agravic Mixer Plant

    Pabrik mortir garing sing luwih apik dianyari ing pabrik mortir garing sing prasaja. Tanduran iki ngganti mixer pita Multi-spiral (waktu nyawiji: 10-15min / batch, wektu discharge: 5min / batch) dadi poros kembar efisiensi sing luwih dhuwur, kanthi wektu nyampur: 3-5min / batch, wektu discharge: 10s / batch, kang nggunakake loro paddle salib sistem nyawiji, bisa nyampur materi liyane roto-roto. Twin shafts agravic mixer uga model dhasar lan digunakake digunakake ing lengkap otomatis garing mortir nyawiji tanduran.

  • Fully automatic product

    Produk kanthi otomatis

    Garis Produksi Mortar Kering Otomatis MG nggunakake konsep desain canggih Eropa lan sistem manajemen kontrol otomatis paling anyar. Tata letak menara wis diterapake ing desain sakabèhé lan operasi sing ramah manungsa kanthi tingkat otomatisasi wis saya apik. Kapasitas bisa tekan 30,000-100,000 ton saben taun miturut konfigurasi sing beda.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita