head_bg

Kolektor Debu

  • Impulse dust collector

    Kolektor debu impuls

    MG DMC Pulsa Tas Dust Collector nggunakake udara sing dikompres minangka medium reresik, hawa sing dikompres dibebasake kanthi cepet liwat mekanisme injeksi pulsed, lan udhara-dhuwur meksa ngindhuksi online lingkungan menyang tas Filter ing kacepetan dhuwur, kang nimbulaké tas Filter kanggo nggedhekake kanthi cepet. Debu sing akumulasi ing permukaan tas panyaring dieksfoliasi kanthi kejut lan aliran udara mbalikke. Lebu sing diresiki tiba ing hopper pengumpul, kang dibuwang saka awak liwat tutup awu ngisor. Desain iki kompak ing struktur, trep ing pangopènan,kang nduweni karakteristik energi kinetik mbusak awu gedhe lan efisiensi ngilangi awu sing dhuwur. Iki digunakake kanthi akeh ing pemurnian bledug sing ngemot gas ing bahan bangunan, pertambangan, industri kimia, batu bara, pangolahan bubuk lan industri liyane.

  • MG Impulse Bag Dust Collector For Dry Mortar Mixing Plant Factory

    MG Impulse Bag Dust Collector Kanggo Pabrik Pabrik Campuran Mortar Kering

    Penagih bledug MG Impulse adopts cara reresik injeksi pulsa siji, kang nduweni kaluwihan saka efek reresik apik, efficiency dimurnèkaké dhuwur lan kapasitas jawab dhuwur, urip maneh saka Filter-tas, kurang pangopènan kanggo mesthekake aman lan dipercaya ing operasi.

     
    Sistem iki digunakake digunakake ing metalurgi, bahan bangunan, mesin, industri kimia, pertambangan lan Enterprises industri non-serat aman bledug industri lan Recovery materi.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita