head_bg

Produk kanthi otomatis

Produk kanthi otomatis

katrangan singkat:

Garis Produksi Mortar Kering Otomatis MG nggunakake konsep desain canggih Eropa lan sistem manajemen kontrol otomatis paling anyar. Tata letak menara wis diterapake ing desain sakabèhé lan operasi sing ramah manungsa kanthi tingkat otomatisasi wis saya apik. Kapasitas bisa tekan 30,000-100,000 ton saben taun miturut konfigurasi sing beda.


  • Jeneng produk: Lini produksi mortir garing otomatis
  • Kapasitas: 10-30T/H
  • Merk Motor : Motor sertifikat CE merek terkenal China
  • Toko buruh dibutuhake: 800-1200m2
  • Area sing dienggo mesin: 80-120 m2
  • Total bubuk: 80-150KW
  • Dhuwur mesin: Ing jero bengkel dhuwure 10m, Silo ing njaba bengkel dhuwure sekitar 15m
  • Kaluwihan: Pabrik langsung, rega apik, jaminan kualitas
  • Formula lan teknologi: Nyedhiyani
  • Mesin pembungkus palet lan palletizer Robot: Bisa nyedhiyakake minangka kabutuhan pelanggan
  • Katrangan

    Tag produk

    YX-2

    Deskripsi Produk

    Garis produksi mortir garing kabeh duwe desain paling anyar, fungsi sing kuat, tata letak sing apik, sistem kontrol sing aman lan otomatis, lan sistem kontrol PLC sing nyaman lan cerdas. Iku pilihan becik kanggo investasi bisnis.

     

    MG Line Produksi Premixed Otomatis sing mentas dirancang kanthi output taunan 300.000 ton utamane dumadi saka sistem pengeringan pasir, sistem campuran mortir siap-siap lan sistem akeh.

    Lini produksi lengkap kalebu sistem pengeringan pasir:

     

    Sistem panyimpenan material

    Sistem batching otomatis

    Sistem campuran sing efisien

    Sistem transportasi material

    Platform pigura

    Sistem massal

    Parameter teknis

    Model

    Mixer 2000L Kab 

     Mixer 3000/4000L  

    Pabrik Mixer 6000L

    Pabrik Mixer 10000L

     Kapasitas

       10-12T/H

     15-30T/H

      30-50T / H

            60-70T/H

     Dhuwur mesin

       8-10m

         10-14m

      15-20m

       20-25m

    Total daya

       80-90KW

       90-100KW

    100-120KW

     120-150KW

    Buruh dibutuhake

           2-3 wong

            3-4 wong

           3-4 wong

          3-4 wong

    Workshop dibutuhake

          500-600m2

          600-800m2

           800-1000m2

         1000-1500m2

    Bag belt conveyor

       B500X5000mm

        B500X5000mm

        B500X5000mm

       B500X5000mm

    Mesin bungkus pallet

             Nyedhiyani

            Nyedhiyani

            Nyedhiyani

             Nyedhiyani

     Pengering pasir

    Minangka syarat

    Minangka syarat

    Minangka syarat

    Minangka syarat

    Kaluwihan

    MG lini produksi mortar kering otomatis

    Serat bisa dadi cepet dipisahake dening kacepetan dhuwur puteran glathi.

    Pabrik mortir garing lengkap iki nglengkapi silo panyimpenan bahan mentah 60T utawa 100T, bisa nyimpen bahan mentah kanggo sedina nggunakake. Priksa manawa mesin terus digunakake.

    Bahan kasebut dibuwang liwat ing lawang pneumatik, sing bisa nyuda wilayah wuta ing mixer, nggawe prosedur discharging luwih resik lan luwih cepet.

    Ing kacepetan nyawiji cepet, iku mung njupuk bab 3-5 menit kanggo nyampur mortir garing biasa.

    Mesin pengepakan kita bisa nglengkapi sistem push otomatis tas minangka kabutuhan pelanggan. Sing bisa nyadari tas otomatis nyurung nalika tas kebak. Lan uga kita duwe mesin pambungkus pallet lan palletizer robot yen dibutuhake pelanggan.

    Ing hopper produk Rampung, kita nglengkapi Pita, sing bisa nggawe manawa materi kaping pindho nyawiji, priksa manawa materi campuran liyane seragam lan ora mblokir nalika mesin packing bisa.

    Pabrik mortir garing nglengkapi kabinèt kontrol PLC Intelligent, bisa nyimpen 10 formula, pelanggan bisa milih rumus sadurunge produksi, produksi bakal otomatis.

    500.000 ton stasiun campuran mortir campuran garing

    Ing produk perusahaan wis digunakake digunakake ing luwih saka 8.000 perusahaan bahan bangunan ing China, lan diekspor menyang Kanada, Rusia, Korea Selatan, Uni Emirat Arab, Afrika Kidul, Nigeria lan ing luwih saka 70 negara lan wilayah, tampi dening mayoritas kedhaftar!

    Sertifikasi mutu internasional ISO 9001

    Unit sertifikasi CE Eropa

    Unit Dewan Aliansi Integritas

    Aplikasi Lini Produksi Mortar Kering Otomatis MG

    Mortir campuran garing digunakake ing macem-macem aplikasi ing pambangunan bangunan. Sawetara aplikasi kasebut universal lan sawetara liyane khusus kanggo wilayah utawa negara tartamtu. Peralatan Campuran Mortar Kering bisa ngasilake mortir garing ing ngisor iki:

    Bonding mortir Mortar masonry, mortir adhesive tembok lan lantai, mortir jangkar dll
    Dekorasi mortir Plester hiasan, dempul tembok njero lan njaba, mortir dekorasi warna-warni dll
    Proteksi mortir Mortar anti banyu, mortir anti korosi, mortir self-leveling, mortir tahan nyandhang, mortir insulasi termal, mortir insulasi swara, mortir perbaikan, mortir anti jamur, mortir pelindung dll.

    Mesin iki bisa ngasilake mortir garing ing ngisor iki:

    Masonry mortir

    Adhesive mortar ubin

    Mortir tembok tipis lan alus

    Genteng grout

    mortir anti banyu

    Mortir lapisan warna

    Ndandani mortir

    Self-leveling mortir

    Mortir plesteran tembok

    MG 30T / H lini produksi mortir garing lengkap kanthi pengering pasir sing dipasang ing China Inner Mongolia

    /about-us/

    Konfigurasi lini produksi mortir garing lengkap MG

    utyukk

    Sistem loading massal

    gsdgsdg

    Pengering pasir

    1111

    Sistem campuran

    cvnvnn

    Sistem dosis aditif

    gfhgfhhh

    Kabinet Kontrol PLC

    cvncvnvcn

    Kolektor debu

    ttfgfdg

    Sistem packing

    gsdgsdg

    Robot palletizer

    KOMUNIKASI

    Ayo ketemu lan kenalan.

    Dadi mitra bisnis lan kanca ing urip, gabung tangan kanggo nggawe sesuk sing luwih apik.

    1
    4
    2
    uuu
    3
    6

    FAQ

    1, Kepiye babagan investasi proyek iki?
    A: Insinyur kita bisa ngrancang peralatan campuran mortir garing minangka kabutuhan lan anggaran sampeyan, investasi peralatan campuran mortir garing beda-beda. Kapasitas murah biaya murah, kita bakal menehi solusi efektif biaya minangka kabutuhan sampeyan.

    2, Apa bedane antarane peralatan pencampur mortir garing otomatis lengkap lan peralatan pencampur mortir garing Semi-otomatis?
    A: (1) Peralatan pencampur mortir garing semi-otomatis luwih murah tinimbang peralatan pencampur mortir garing kanthi otomatis.
    (2) Semi-otomatis garing mortir nyawiji peralatan ora perlu kanggo nglengkapi silos nalika lengkap garing mortir nyawiji peralatan nglengkapi silos materi.
    (3) Peralatan pencampur mortir garing semi-otomatis yaiku pakan manual lan timbangan lan kemasan otomatis, peralatan pencampur mortir garing kanthi otomatis yaiku pakan otomatis lan bobot lan kemasan otomatis.

    3, Pira wong sing dibutuhake kanggo ngoperasikake peralatan campuran mortir garing iki?
    A: Biasane 2-4 buruh cukup kanggo ngoperasikake peralatan campuran mortir garing iki.

    4, Apa peralatan lan layanan sampeyan bisa nyedhiyani?
    A: Kita bisa nyedhiyani sampeyan solusi turnkey saka mortir garing sing nyawiji peralatan saka makarya situs planning kanggo garing mesin mortir, transportasi, instalasi lan latihan, rumus saka mortir garing, layanan sawise-sales, urip technical support et


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita