head_bg

Peralatan Mortar Fungsional

  • China latest technology full automatic wall putty mortar plant

    China teknologi paling anyar pabrik mortir tembok otomatis lengkap

    Pabrik mortir adesif seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer sing canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

  • 10-30T Ceramic Tile Adhesive Making Machine Dry Mortar Mixing Equipment Manufacture

    10-30T Keramik Tile Adhesive Nggawe Mesin Kering Mortar Campuran Peralatan Pabrik

    Pabrik mortir garing seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita