head_bg

Mixer Efisiensi Dhuwur

  • Fast mixing twin shaft agravic mixer

    Cepet nyawiji kembar poros agravic mixer

    MG efisiensi tinggi poros kembar agravic mixer adopts struktur utama agul-agul dayung. Bahan proporsi sing beda bisa entuk kinerja pencampuran sing paling apik kanthi ngilangi bobot kanthi cepet ing kacepetan rotasi parabola kritis, dene wektu pencampuran bisa disingkat kanthi akeh ing mode turnover kasar. Mulane mixer agravic batang kembar bisa digunakake digunakake ing garis produksi mortir garing.

  • High efficiency multi spiral ribbon mixer

    Efisiensi tinggi multi spiral pita mixer

    Efisiensi Dhuwur Gampang Operasi Mesin Pengaduk Mortar Kering Warna Kustomisasi ditondoi kanthi presisi campuran sing dhuwur, lan aplikasi sing akeh kanggo panganan, industri kimia, lan garis bangunan. Bagean utama mixer yaiku tong minyak, agitator pita, port feed, port discharging lan unit sing didorong. Pita mixer pindho drive materi saka loro ends menyang tengah liwat bantuan saka pita njaba, nalika pita utama push materi saka tengah kanggo loro ends, mangkono, materi entuk efek nyawiji dhuwur ing wektu cendhak!

     

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita