head_bg

Aplikasi serat kayu ing mortir bubuk garing

1. Waterproofing bangunan:

◆ serat mortir bisa èfèktif nggawe serep kanggo cacat kinerja technical saka aplikasi inovatif lan pangembangan teknologi engineering modern kayata waterproofing poto struktural lan engineering gendheng.

2. Sealant gabungan:

◆ penylametan banyu banget, kang bisa prolong wektu cooling lan nambah efficiency karya. Lubricity dhuwur ndadekake aplikasi luwih gampang lan lancar.

◆ nambah resistance shrinkage lan resistance crack, lan nambah kualitas lumahing.

◆ nyedhiyakake tekstur sing alus lan rata, lan nggawe permukaan ikatan sing kuwat.

3. Bahan lantai self leveling:

◆ nambah viskositas lan bisa digunakake minangka aditif anti udan.

◆ nambah fluidity lan pumpability, supaya minangka kanggo nambah efficiency paving.

◆ kontrol penylametan banyu kanggo nemen nyuda cracking lan shrinkage.

4. Batu bata:

◆ nambah adhesion karo lumahing masonry. Bisa nambah penylametan banyu lan nambah kekuatan mortir.

◆ nambah lubricity lan plasticity, supaya minangka kanggo nambah kinerja construction, aplikasi luwih gampang, irit wektu lan nambah biaya-efektifitas.

5. Plesteran adhedhasar semen:

◆ nambah uniformity, nggawe mortir plastering luwih gampang kanggo aplikasi, lan nambah kemampuan anti Mudhun ing wektu sing padha. Ningkatake fluidity lan pumpability, supaya bisa nambah efisiensi kerja.

◆ penylametan banyu dhuwur, ndawakake wektu apa mortir, nambah efficiency apa, lan bantuan mortir mbentuk kekuatan mechanical dhuwur sak solidification.

◆ ngontrol infiltrasi udhara, supaya bisa ngilangke retak mikro lapisan lan mbentuk lumahing Gamelan becik.

6. Permukaan mortir tembok:

◆ serat plastering mortir Applied kanggo lumahing tembok bisa èfèktif nyegah tembok gawe lan entuk efek saka resistance kokain lan Nyegah rembesan.

◆ mesthi lumahing serat mortir wis construction apik lan ciri operasi pagawean. Ora ana pengaruh ing tampilan permukaan mortir.

◆ serat bisa nggawe serep kanggo cacat technical saka bahan tembok entheng anyar kanggo ombone paling. Kabeh jinis bahan tembok hemat energi cahya duwe cacat retak permukaan lan impermeability ora cukup kanggo macem-macem derajat, sing mengaruhi popularitas lan aplikasi. Nalika nggunakake bahan tembok kasebut, mortir serat pendamping digunakake minangka permukaan plesteran, sing bisa ngrampungake cacat kinerja lan nambah kualitas proyek.

7. Gypsum adhedhasar plester lan produk gipsum:

◆ nambah uniformity, nggawe mortir plastering luwih gampang kanggo aplikasi, lan nambah resistance aliran vertikal. Ningkatake fluidity lan pumpability, supaya bisa nambah efisiensi kerja.

◆ penylametan banyu dhuwur, prolonging wektu apa mortir lan mbentuk kekuatan mechanical dhuwur sak solidification.

8. Basis mortir isolasi termal:

◆ serat mortir ndadekake lapisan basa mortir greasy, lan lapisan swing kumpulan tenan, rapi, ayu lan warata, kang cocok kanggo kabeh jinis kemul arsitektur. Aplikasi rekayasa sing luwih akeh saka macem-macem lapisan tembok njaba nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo mbangun mortir. Amarga mortir serat nduweni resistensi retak sing apik, resistensi dampak lan tahan beku, bisa ningkatake karakteristik teknik, nyukupi syarat teknologi konstruksi lan dhasar njamin kualitas konstruksi.

◆ nambah efficiency construction plastering lan nyuda mundhut. Serat mortir luwih unggul tinimbang mortir semen murni ing kohesi lan stabilitas. Sajrone construction plastering, plestering gampang lan alon, lan gulung mortir wis nemen suda, kang bisa nambah efficiency plastering lan nyuda mundhut saka bahan.

◆ iku mbiyantu kanggo mesthekake kualitas construction madhep mesthi lumahing bata. Panggunaan mortir serat minangka dhasar nduweni peran sing penting banget kanggo njamin kekuatan ikatan bata sing madhep lan nyegah kedadeyan retakan bata lan hollowing amarga ngurangi utawa ilang fenomena retak.

9. Tile adhesive:

◆ dicampur garing gampang kanggo nyampur tanpa agglomeration, kang bisa nambah constructability lan nyuda biaya.

◆ kanthi prolonging wektu cooling, efficiency jubin wis apik. Nyedhiyakake adhesion sing apik banget.

10. Shotcrete:

◆ bisa mbentuk lapisan shotcrete luwih kenthel.

◆ nduweni viskositas sing luwih dhuwur.

◆ kecepatan jet dhisikan saka beton sing disemprotake mung 70% - 80% saka bahan liyane, sing nyuda impact ing beton sing disemprotake, nambah kekuatan beton lan nyuda mundhut rebound saka beton.


Wektu kirim: Oct-29-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita