head_bg

Lini produksi mortir perlindungan lingkungan kelas pertama!

Gypsum mortir minangka bahan plesteran tembok lan atap interior kanthi perlindungan lingkungan ijo, efisiensi dhuwur, hemat energi lan konstruksi sing trep. Nduweni kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, nyegah geni, nyerep swara, ora nyusut, ora retak, insulasi termal, fungsi ambegan (kelembapan udara njero ruangan bisa diatur), ora beracun, ora enak, ora radioaktif, konstruksi sing sederhana, kurang awu lantai, operasi cepet lan efficiency apik, Iku alternatif kanggo mortir semen tradisional. Plesteran mortir semen wis digunakake ing konstruksi tembok interior kanggo wektu sing suwe, sing nduweni cacat kayata gampang retak, hollowing, hardening alon lan wektu dekorasi sing dawa. Utamane, kedadeyan retak lan rontog ing papan tembok beton aerasi serius banget. Semen mortir minangka bahan plesteran wis diilangi ing negara maju manca. Gypsum tradisional nduweni kaluwihan tahan banyu, biaya dhuwur lan wektu operasi sing cendhak. Gipsum plastering sing diprodhuksi dening teknologi terpadu nduweni kekuatan dhuwur, tahan banyu sing apik, adhesi sing kuat, wektu operasi sing dawa lan biaya sing murah.

Teknologi produksi, proses lan peralatan produksi Wuxi Jiangjia duwe efisiensi produksi sing dhuwur, area lantai cilik, otomatisasi sing dhuwur, spesifikasi peralatan lini produksi lengkap, lan kapasitas produksi taunan 50000-200000 ton miturut kabutuhan pangguna. Peralatan kasebut kalebu pakan, panyimpenan, pangukuran lan transportasi, pasokan aditif, kemasan campuran, koleksi bledug lan kontrol. Iki dikontrol dening PLC lan dioperasikake kanthi layar tutul, kanthi otomatisasi sing dhuwur.

Konservasi energi lan perlindungan lingkungan, interkoneksi cerdas, energi dhuwur lan murah, investasi murah. Ing produksi nyata lan operasi industri produksi mortir bubuk garing, proporsi investasi peralatan ing total investasi ora gedhe, nanging yen peralatan ora apik, iku bakal langsung mengaruhi produksi normal lan kualitas produk. Kanthi pirang-pirang taun pengalaman sugih lan atusan kasus praktis, mesin Tongding duwe macem-macem jalur produksi mortir miturut kahanan pelanggan. Ngandelake bahan sing diwasa lan teknologi pangolahan, tingkat kegagalan kurang, rincian proses manufaktur ditangani ing papan, lan desain sakabehe lancar.


Wektu kirim: Oct-29-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita