head_bg

Pelanggan Yunani dhawuh 3 set 15-20T / H tanduran mortir garing otomatis lengkap

Pelanggan Yunani dhawuh 3 set 15-20T / H tanduran mortir garing otomatis lengkap. Pelanggan duwe pengalaman 5 taun ing lapangan mortir garing, dheweke ngerti banget babagan teknologi mesin lan bahan kimia. Sawise rong taun rembugan karo kita lan pilih supplier, pungkasan Yunani customer mutusaké kanggo kerjo bareng karo kita perusahaan. We nyedhiyani support lengkap kanggo customer lan priksa manawa kualitas mesin customer, layanan customer. Sawise instalasi mesin, customer banget marem karo mesin lan layanan kita. Menehi evaluasi dhuwur banget kanggo perusahaan kita. Sawise instalasi mesin lan komisi rong wulan, pelanggan menehi sawetara pesenan sistem mesin pengepakan, sistem bangunan pabrik lan proyek liyane. Kita nggawe kapal realation sing apik banget karo pelanggan.

news (1)
news (2)
news (3)

Wektu kirim: Jul-14-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita