head_bg

Pambuka kaluwihan lan cacat saka mortir bubuk garing lan mortir campuran udan

1. Kaluwihan lan cacat saka mortir campuran udan

Mortar campuran basah minangka mortir campuran siap sing ngukur lan nyampur bahan mentah kayata semen, agregat alus, admixtures mineral, admixtures, aditif, pigmen lan banyu ing proporsi tartamtu ing pabrik pencampuran, lan banjur transportasi menyang situs konstruksi liwat a kendaraan transportasi karo piranti nyawiji kanggo nggunakake, kang kudu digunakake ing wektu tartamtu. Kualitas stabil lan jumlah pasokan gedhe ing siji wektu. Sawise tekan situs, mortir disimpen dhisik, banjur buruh konstruksi kanthi manual nyelehake mortir ing bahan dasar. Mortar campuran udan diprodhuksi ing pabrik campuran beton, sing nduweni karakteristik pangukuran sing akurat lan kecepatan produksi sing cepet. Mortir campuran basah minangka jinis campuran mortir, lan wektu panggunaane diwatesi, mula kudu digunakake sajrone wektu tartamtu sawise produksi.

Karakteristik mortir campuran udan iki uga nuduhake kaluwihan lan kekurangane ing pembangunan. Kaluwihane kaya ing ngisor iki:

(1) Produksi industri kondusif kanggo kontrol kualitas lan jaminan;

(2) Pasokan siji-wektu gedhe, utamane cocog kanggo konstruksi lapisan leveling trotoar jembatan, konstruksi tahan banyu lapisan lan proyek liyane;

(3) Ora perlu kanggo nyampur ing situs, sing ngirit biaya peralatan pangatusan lan peralatan kemasan;

(4) Situs konstruksi nduweni lingkungan sing apik lan kurang polusi;

(5) Ana macem-macem pilihan bahan mentah. Agregat bisa garing utawa udan tanpa pangatusan, sing nyuda biaya;

(6) Bisa dicampur karo turahan sampah industri sing akeh kayata fly ash, sing ora mung bisa ngirit sumber daya, nanging uga nyuda biaya mortir.

Mesthine, uga akeh kekurangan ing produksi lan panggunaan:

(1) Amarga dicampur kanthi apik dening manufaktur profesional, mula kudu disimpen ing wadhah sing ditutup ing situs kasebut, lan volume transportasi siji-wektu gedhe, sing kudu digunakake ing wektu sing winates, mula ora bisa ngontrol kanthi fleksibel konsumsi miturut kemajuan konstruksi;

(2) Ana akeh transportasi siji-wektu, mula kudu disimpen ing wadhah sing ditutup ing situs kasebut. Swara wektu, bakal duwe syarat dhuwur ing workability, nyetel wektu lan stabilitas kinerja apa mortir;

(3) Wektu transportasi diwatesi miturut kahanan lalu lintas.

2. Kaluwihan lan cacat saka mortir campuran garing

Mortar campuran garing minangka jinis mortir campuran sing wis siap, sing digawe saka macem-macem bahan mentah garing ing proporsi tartamtu, dikonfigurasi kanthi akurat lan dicampur dening pabrik, diangkut menyang situs konstruksi ing tas utawa akeh, lan dicampur karo banyu utawa komponen pendukung ing proporsi sing ditemtokake ing papan panggunaan. Mulane, dibandhingake karo mortir campuran udan, iku ora diwatesi dening wektu nggunakake lan jumlahe, supaya iku arah anjog saka pangembangan siap mixed mortir.

Mortar campuran garing duwe akeh kaluwihan:

(1) Efisiensi produksi dhuwur. Amarga diangkut ing silo, kanthi otomatis diaduk, pompa lan mortir sing ditrapake sacara mekanis, efisiensi produksi tekan 500% - 600% saka efisiensi produksi tradisional;

(2) Campuran mekanis efisiensi konstruksi bisa njamin perawatan lan konstruksi mortir sing bener, supaya ora kedadeyan banyu campuran sing kakehan utawa sithik lan rumus sing salah;

(3) Mortar nduweni macem-macem jinis, kualitas apik, kinerja stabil lan aplikasi sing trep;

(4) Mupangat ekonomi mortir campuran garing nduweni grading pasir sing apik lan ukuran partikel sing cilik. Ing premis kanggo njamin kualitas, kekandelan mortir bisa dikurangi lan dosis konstruksi bisa dikurangi;

(5) Keuntungan sosial mortir beton garing wis nyadari sistem manajemen integrasi produksi, sirkulasi lan pasokan, sing nggambarake arah produksi industri bahan semen bangunan anyar. Kajaba iku, bisa langsung digunakake kanthi banyu, operasi kasebut dimekanisasi, kahanan kerja sing diakoni luwih apik, lan produktivitas tenaga kerja saya apik.

Nanging, mortir campuran garing isih nduweni kekurangan ing ngisor iki:

(1) Investasi garis produksi mortir bubuk garing relatif gedhe, lan investasi tangki akeh lan kendaraan transportasi uga gedhe;

(2) Amarga bahan mentah dicampur karo bahan mentah garing, ana syarat sing dhuwur kanggo isi kelembapan bahan, saengga ana watesan tartamtu kanggo milih bahan mentah;

(3) Campuran banyu situs dibutuhake sajrone konstruksi, saengga ana syarat sing dhuwur kanggo teknologi profesional personel campuran bahan;

(4) Ing proses panyimpenan lan pangiriman pneumatik, gampang ngasilake pemisahan materi, nyebabake mortir sing ora rata.


Wektu kirim: Oct-29-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita