head_bg

Ing 2021,6, 25, MG instalasi paling anyar 50T / H pabrik mortir garing lengkap lengkap nglengkapi 30T / H sand dryer diinstal ing Ordos, Inner Mongolia.

Ing 2021,6, 25, MG instalasi paling anyar 50T / H pabrik mortir garing lengkap lengkap nglengkapi 30T / H sand dryer diinstal ing Ordos, Inner Mongolia. Pabrik mortir garing otomatis lengkap iki nggunakake struktur jinis Menara, sing nggawe tanduran ora ngenggoni papan sing akeh. Pengepakan tanduran iki sing dirancang minangka kabutuhan pelanggan nggunakake sistem muat truk akeh. Iki perusahaan kita Sistem discharge otomatis sing dikembangake kanthi efisien. Sistem dosis aditif dirancang minangka bobot lan dosis otomatis. Kontrol tanduran iki nggunakake sistem kabinet kontrol PLC Terbaru. Pabrik mortir garing otomatis lengkap kanthi otomatis lan efisiensi dhuwur! 

news (1)
news (2)

Wektu kirim: Jul-14-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita