head_bg

Mesin Packing

  • MG Pneumatic Automatic Valve Packing Machine with Bag Push Device

    MG Pneumatic Otomatis Valve Packing Machine karo Bag Push Piranti

    karo htingkat otomatisasi lan relay cerdas listrik lan instrumen cerdas kanggo kontrol, ing anyar Tipe Pneumatik Valve Packaging Mlara punika efisien, stabil lan gampang kanggo operate. Liwat desain pneumatik sing tepat, mesin rampung ngilangi nyandhang mekanik, telatr kangelan pangopènan nemen suda, mesin wis tas otomatis nyurung fungsi, buruh mung perlu sijine tas (kantong katup) ing kanggo entuk operasi kemasan.

  • Automatic Valve Type 15-50kg Dry Cement Sand Mortar Powder Packing Machine

    Katup Otomatis Tipe 15-50kg Semen Kering Sand Mortar Powder Packing Machine

    Akeh industri nggunakake tas katup kanggo nyebarake produke, sing diisi dening packer tas tutup komersial. Fungsi packer tas klep yaiku kanthi akurat ngukur jumlah produk sing dibutuhake menyang tas kanthi efisien. Pengemas tas katup digunakake ing macem-macem industri sing ngemas bubuk garing, bubuk padhet lan produk granular. Sawetara produk umum yaiku semen, grout, pupuk, glepung, biji-bijian, campuran refraktori, lan gula. Mesin ngisi tas tutup iki nggunakake lengen mbukak ing tas kanggo ngenalake produk kasebut. Lengan kasebut minangka katup mriksa supaya produk ora metu saka tas sawise diisi.

  • Valve Port Dry Mortar Packing Machine

    Mesin Pengepakan Mortar Kering Valve Port

    1.Mesin pengepakan iki nganggo piranti pangukuran komputerisasi, saengga bisa bobot kanthi akurat, nindakake kanthi stabil lan gampang dioperasikake.

    2. Awak mesin iki rampung disegel lan uga dilengkapi bukaan dedusting. Struktur kasebut cukup lan tahan lama lan bisa uga ngerteni produksi lingkungan kanthi bener

    3. Mesin iki cilik ing volume, kurang bobot lan trep kanggo nyetel lan njaga; liyane, thanks kanggo mekatronika sawijining, bisa ngirit energi listrik.

    4. Mesin kemasan seri MG bisa diklasifikasikake dadi jinis impeller lan jinis Pneumatik sing nggunakake kontrol PLC miturut mode discharging materi;

    5.Wide aplikasi: Mesin iki bisa Applied ora mung ing packaging saka mortir garing nanging uga ing packaging wêdakakêna liyane utawa bahan partikel, kaya semen, mortir garing, fly awu, jeruk, calcium karbonat, wêdakakêna talcum, gypsum, bentonit, kaolin, karbon ireng, alumina, bubuk bahan geni, bahan granula lan liya-liyane.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita