head_bg

Palletizer

  • Intelligent Robot palletizer

    Palletizer Robot cerdas

    Palletizer robot bisa digunakake ing akeh jalur produksi, nyedhiyakake mekanisasi sing cerdas kanggo situs produksi. Iku sistem logistik palletising kang bisa digunakake ing industri bir, banyu, soft drink, susu, wedang lan foodstuff etc. Kang digunakake digunakake kanggo karton, peti plastik, botol, tas, tong minyak, shrink kebungkus produk lan bisa etc .

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita