head_bg

produk

  • Intelligent Robot palletizer

    Palletizer Robot cerdas

    Palletizer robot bisa digunakake ing akeh jalur produksi, nyedhiyakake mekanisasi sing cerdas kanggo situs produksi. Iku sistem logistik palletising kang bisa digunakake ing industri bir, banyu, soft drink, susu, wedang lan foodstuff etc. Kang digunakake digunakake kanggo karton, peti plastik, botol, tas, tong minyak, shrink kebungkus produk lan bisa etc .

  • MG Three Cylinder Rotary Sand Dryer

    MG Tiga Silinder Rotary Sand Pengering

    Apa pengering rotary telung silinder?

    Telu-silinder dryer punika introduksi saka teknologi Eropah, kang kasusun saka telung diameteripun beda silinder concentric, lan Kontak saben liyane bebarengan. Ing silinder karo Angle beda lan piring stripper kadohan lan piring guide, struktur iki njamin bahan pangatusan dening gravitasi ing sadawane arah gerakan spiral, lan tetep wektu penylametan cukup lan sawur cukup ing dryer silinder., sing bahan pangatusan ing silinder saka njero tungku ing lan aliran panas cukup exchange panas.

     

  • MG Pneumatic Automatic Valve Packing Machine with Bag Push Device

    MG Pneumatic Otomatis Valve Packing Machine karo Bag Push Piranti

    karo htingkat otomatisasi lan relay cerdas listrik lan instrumen cerdas kanggo kontrol, ing anyar Tipe Pneumatik Valve Packaging Mlara punika efisien, stabil lan gampang kanggo operate. Liwat desain pneumatik sing tepat, mesin rampung ngilangi nyandhang mekanik, telatr kangelan pangopènan nemen suda, mesin wis tas otomatis nyurung fungsi, buruh mung perlu sijine tas (kantong katup) ing kanggo entuk operasi kemasan.

  • Automatic Valve Type 15-50kg Dry Cement Sand Mortar Powder Packing Machine

    Katup Otomatis Tipe 15-50kg Semen Kering Sand Mortar Powder Packing Machine

    Akeh industri nggunakake tas katup kanggo nyebarake produke, sing diisi dening packer tas tutup komersial. Fungsi packer tas klep yaiku kanthi akurat ngukur jumlah produk sing dibutuhake menyang tas kanthi efisien. Pengemas tas katup digunakake ing macem-macem industri sing ngemas bubuk garing, bubuk padhet lan produk granular. Sawetara produk umum yaiku semen, grout, pupuk, glepung, biji-bijian, campuran refraktori, lan gula. Mesin ngisi tas tutup iki nggunakake lengen mbukak ing tas kanggo ngenalake produk kasebut. Lengan kasebut minangka katup mriksa supaya produk ora metu saka tas sawise diisi.

  • 2021 China New Technology Full Automatic Dry Mortar Production Line

    2021 China Teknologi Anyar Full Otomatis Garing Mortar Produksi Line

    Mortar garing uga disebut mortir sing wis dicampur, sing digawe ing pabrik kanthi batching sing tepat lan campuran seragam. Bisa digunakake langsung mung kanthi nambahake banyu ing situs konstruksi. Nduwe sifat sing beda sanajan nambahake aditif sing beda. Panjaluk mortir garing mundhak kanthi cepet amarga prestasi sing luar biasa dibandhingake karo produksi mortir ing papan kerja.

    MG New jinis baris produksi mortir garing otomatis nggunakake teknologi Eropah paling anyar. Iki nglengkapi silo panyimpenan materail Raw, Conveyor Screw, hopper timbangan otomatis, silo aditif, sistem dosis aditif, hopper premix, mixer dayung poros ganda, hopper produk rampung, Mesin pengepakan otomatis, kolektor bledug, kompresor udara, kabinet kontrol PLC. Robot palletlizer, mesin pengepakan tas Jumbo, sistem muat truk massal sing bisa disedhiyakake kanggo pelanggan minangka syarat.

  • MG Dry Mortar Plant with Bulking and Jumbo Bag Packing System in Shandong, China

    Pabrik Mortar Kering MG kanthi Sistem Kemasan Tas Bulking lan Jumbo ing Shandong, China

    MG Pabrik Mortir Kering karo Sistem Kemasan Bulking lan Jumbo Bag wis apik ing pabrik mortir garing lengkap otomatis. Adhedhasar model beda kembar shafts agravic mixer utawa Plow share Mixer, ing Kapasitas campuran bisa tekan 10-40t / h, MG engineer ngrancang liyane transfer hopper lan loro utawa telung cara sambungan sambungan ing mixer, supaya materi bisa ditransfer menyang loro utawa telung cara kanggo tas cilik, jumbo tas sistem packing lan sistem bulking.

     

  • MG 10-12T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Installed in Kosovo

    MG 10-12T/H Pabrik Pencampur Mortar Kering Otomatis Lengkap Dipasang ing Kosovo

    MG 10-12T / H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant dirancang miturut konsep paling anyar ing Eropah, produksi iki nganggo sistem kontrol otomatis komputer PLC, sing kapasitas produksi bisa nganti 10-70 ton saben jam gumantung saka konfigurasi sistem. .

    Biasane pabrik mortir garing lengkap kudu kalebu sistem panyimpenan bahan mentah, sistem conveying lan bobot otomatis, sistem campuran, sistem pengepakan, sistem kompresor udara, pengumpulan bledug, sistem kontrol PLC, lsp.

  • 2021 New Product 3-4T/H Simple dry mortar plant dry mortar machines

    2021 Produk Anyar 3-4T/H Pabrik mortir kering sederhana mesin mortir kering

    Iki mesin mortir garing dirancang adhedhasar mixer tradisional, ditambahake sistem pangiriman materi, tong sampah lan mesin ngisi otomatis. Bahan-bahan sing dicampur kanthi apik bakal mlebu ing tong sampah liwat pipa sing ngirim materi, lan mixer bisa dipangan kanthi terus-terusan lan bisa terus-terusan ing produksi garis aliran, nanging peralatan kasebut ora luwih saka 4 meter, saéngga ngrampungake masalah nambah bengkel. Kajaba iku, bisa uga ngerteni pangukuran lan ngisi otomatis, mula bisa uga ora mung ngirit wektu lan tenaga nanging uga luwih akurat. Mbutuhake investasi sethithik, nanging bisa mbukak, bobot lan paket bahan kanthi otomatis; ora wonder, iku baris produksi prasaja nanging praktis.

  • Zhengzhou MG Brand 15-20T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Tile Adhesive Making Manufacture

    Zhengzhou MG Brand 15-20T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Tile Adhesive Making Manufaktur

    Pabrik mortir garing seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

  • 20-30T/H Dry Mortar Mixing Plant for Sale Manufacture

    20-30T / H Garing Mortar Nyawiji Plant for Sale Pabrik

    Pabrik mortir garing seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

  • Impulse dust collector

    Kolektor debu impuls

    MG DMC Pulsa Tas Dust Collector nggunakake udara sing dikompres minangka medium reresik, hawa sing dikompres dibebasake kanthi cepet liwat mekanisme injeksi pulsed, lan udhara-dhuwur meksa ngindhuksi online lingkungan menyang tas Filter ing kacepetan dhuwur, kang nimbulaké tas Filter kanggo nggedhekake kanthi cepet. Debu sing akumulasi ing permukaan tas panyaring dieksfoliasi kanthi kejut lan aliran udara mbalikke. Lebu sing diresiki tiba ing hopper pengumpul, kang dibuwang saka awak liwat tutup awu ngisor. Desain iki kompak ing struktur, trep ing pangopènan,kang nduweni karakteristik energi kinetik mbusak awu gedhe lan efisiensi ngilangi awu sing dhuwur. Iki digunakake kanthi akeh ing pemurnian bledug sing ngemot gas ing bahan bangunan, pertambangan, industri kimia, batu bara, pangolahan bubuk lan industri liyane.

  • Dry Mortar Mixing Plant

    Pabrik Campuran Mortar Kering

    Kualitas apik kanthi Pengalaman Profesional 20 Taun

    Profesional Reliable Ekonomi Lingkungan Nglindhungi

     

  • China latest technology full automatic wall putty mortar plant

    China teknologi paling anyar pabrik mortir tembok otomatis lengkap

    Pabrik mortir adesif seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer sing canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

  • MG Impulse Bag Dust Collector For Dry Mortar Mixing Plant Factory

    MG Impulse Bag Dust Collector Kanggo Pabrik Pabrik Campuran Mortar Kering

    Penagih bledug MG Impulse adopts cara reresik injeksi pulsa siji, kang nduweni kaluwihan saka efek reresik apik, efficiency dimurnèkaké dhuwur lan kapasitas jawab dhuwur, urip maneh saka Filter-tas, kurang pangopènan kanggo mesthekake aman lan dipercaya ing operasi.

     
    Sistem iki digunakake digunakake ing metalurgi, bahan bangunan, mesin, industri kimia, pertambangan lan Enterprises industri non-serat aman bledug industri lan Recovery materi.
  • Raw material storage silo cement storage silo 60T 100T-bolted type for export

    Panyimpenan bahan mentah silo panyimpenan silo silo 60T 100T-bolted kanggo ekspor

    Rega Pabrik 60 Kanggo 300 Ton Bolted Cement Silo Bins kanggo flyash semen, mortir beton, agregat dll. minangka panyimpenan tank sing ditutup saka bahan akeh, cocok kanggo nyimpen gandum, semen, abu terbang lan bahan akeh liyane. Ana sistem tingkat ing tank, bisa nampilake lokasi materi lan pinten, arch braking piranti bisa mbusak Deposition materi disebabake kuwat kanggo dawa banget. silo semen (silo panyimpenan) lan pump meneng digunakake kanggo ngirim bahan kanggo saben lokasi, instalasi gampang saka tank, aman lan dipercaya punika becik kabeh jinis tank stirrer.

  • MG 3-4T/H Simple Dry Mortar Production Line

    MG 3-4T/H Lini Produksi Mortar Kering Sederhana

    MG Multi Spiral Ribbon Mixer, dirancang ing tradisional U-jinis mixer, punika telung lapisan agul-agul desain campuran paling anyar. A tanduran lengkap kalebu siji pesawat dipakani screw conveyor, siji pita mixer, siji second screw conveyor, siji hopper produk pungkasan, siji tutup mesin packing, siji kompresor online lan panel kontrol umum. Tanduran iki nyadari pakan materi, pencampuran otomatis, ngisi lan proses produksi kemasan, kanthi fitur operasi sing gampang lan praktis, gampang lan kurang investasi kanggo miwiti bisnis.

    Production output: 3-4T/H; Area occupation < 20 m; Dhuwur <3,5 meter; Tenaga kerja dibutuhake: 2-3 wong.

  • Valve Port Dry Mortar Packing Machine

    Mesin Pengepakan Mortar Kering Valve Port

    1.Mesin pengepakan iki nganggo piranti pangukuran komputerisasi, saengga bisa bobot kanthi akurat, nindakake kanthi stabil lan gampang dioperasikake.

    2. Awak mesin iki rampung disegel lan uga dilengkapi bukaan dedusting. Struktur kasebut cukup lan tahan lama lan bisa uga ngerteni produksi lingkungan kanthi bener

    3. Mesin iki cilik ing volume, kurang bobot lan trep kanggo nyetel lan njaga; liyane, thanks kanggo mekatronika sawijining, bisa ngirit energi listrik.

    4. Mesin kemasan seri MG bisa diklasifikasikake dadi jinis impeller lan jinis Pneumatik sing nggunakake kontrol PLC miturut mode discharging materi;

    5.Wide aplikasi: Mesin iki bisa Applied ora mung ing packaging saka mortir garing nanging uga ing packaging wêdakakêna liyane utawa bahan partikel, kaya semen, mortir garing, fly awu, jeruk, calcium karbonat, wêdakakêna talcum, gypsum, bentonit, kaolin, karbon ireng, alumina, bubuk bahan geni, bahan granula lan liya-liyane.

  • High Productivity Dry Mortar Mixing Production Line

    Lini Produksi Campuran Mortar Kering Produktivitas Tinggi

    Pabrik mortir garing seri MG adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropa, produksi iki nggunakake sistem kontrol otomatis komputer canggih, sing kapasitas produksi bisa tekan 30-100 ewu ton saben taun gumantung saka konfigurasi sistem. Lini produksi kalebu sistem panyimpenan, sistem pangukuran lan batching, sistem conveying, sistem pencampuran, sistem kompresor udara, sistem kemasan, lan sistem dedusting, lsp.

  • 6-8T/H Semi-automatic dry mortar production line

    6-8T/H Lini produksi mortir kering semi-otomatis

    MGDM-3.2 mortir garing nyawiji baris produksi uga disebut energi-nyimpen mortir garing nyawiji line, mortir garing nyawiji mesin, mortir garing nyawiji peralatan. Iki minangka salah sawijining jinis tanduran mortir garing Semi-otomatis, bahan mentah bakal dilebokake menyang lift ember kanthi manual, pencampuran, pengepakan kanthi otomatis. Pabrik mortir garing Semi-otomatis iki bisa nglengkapi siji utawa rong set mesin pengepakan minangka syarat kapasitas pelanggan. Kapasitas bisa 6-8T/H. Iku pilihan becik kanggo nyiyapake pabrik mortir garing karo rega cukup lan refound cepet.

     

     

  • 2021 high efficiency vertical type stable performance Raymond mill machine

    2021 efisiensi dhuwur jinis vertikal kinerja stabil mesin pabrik Raymond

    Pabrik Raymond minangka pabrik bubuk paling anyar sing dirancang kanthi inovatif liwat riset jero dening para ahli kanthi basis pengalaman riset lan pangembangan pabrik bubuk jangka panjang. Pangembangan kasebut nyerep teknologi lan konsep penggilingan bubuk Eropa paling anyar, lan nggabungake saran saka 9158 pelanggan pabrik bubuk. Pabrik iki kanthi sampurna nyukupi panjaluk produksi para pelanggan ing bubuk alus 200-33μm (80-425Mesh).

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita