head_bg

Raymond Mill

  • 2021 high efficiency vertical type stable performance Raymond mill machine

    2021 efisiensi dhuwur jinis vertikal kinerja stabil mesin pabrik Raymond

    Pabrik Raymond minangka pabrik bubuk paling anyar sing dirancang kanthi inovatif liwat riset jero dening para ahli kanthi basis pengalaman riset lan pangembangan pabrik bubuk jangka panjang. Pangembangan kasebut nyerep teknologi lan konsep penggilingan bubuk Eropa paling anyar, lan nggabungake saran saka 9158 pelanggan pabrik bubuk. Pabrik iki kanthi sampurna nyukupi panjaluk produksi para pelanggan ing bubuk alus 200-33μm (80-425Mesh).

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita