head_bg

Pengering Pasir

  • MG Three Cylinder Rotary Sand Dryer

    MG Tiga Silinder Rotary Sand Pengering

    Apa pengering rotary telung silinder?

    Telu-silinder dryer punika introduksi saka teknologi Eropah, kang kasusun saka telung diameteripun beda silinder concentric, lan Kontak saben liyane bebarengan. Ing silinder karo Angle beda lan piring stripper kadohan lan piring guide, struktur iki njamin bahan pangatusan dening gravitasi ing sadawane arah gerakan spiral, lan tetep wektu penylametan cukup lan sawur cukup ing dryer silinder., sing bahan pangatusan ing silinder saka njero tungku ing lan aliran panas cukup exchange panas.

     

  • Three Cylinder Drum Sand Dryer

    Pengering Pasir Drum Tiga Silinder

    MG Tiga-silinder Rotary Dryer dumadi saka telung silinder concentric karo diameteripun beda. Struktur telung silinder khusus ndadekake silinder njero lan silinder tengah diubengi silinder njaba kanggo mbentuk sistem insulasi termal dhewe. Panas cemlorot saka lumahing silinder utama lan silinder tengah melu ing exchange panas saka bahan ing silinder njaba, lan silinder njaba ing mburi suhu kurang saka aliran gas panas, supaya wilayah boros panas lan mundhut panas saka silinder sing Ngartekno suda. Pengering telung silinder hemat energi bisa nggunakake panas sampah, nyuda mundhut panas, nambah area ijol-ijolan panas.

    Pengering MG utamané digunakake kanggo pangatusan wedhi kali, wedhi kuning, pasir silika, pasir kuarsa, wedhi mekanisme lan macem-macem spesifikasi pasir, terak, watu gamping, abu batu bara, lempung lan liya-liyane.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita