head_bg

MG 3-4T/H Lini Produksi Mortar Kering Sederhana

MG 3-4T/H Lini Produksi Mortar Kering Sederhana

katrangan singkat:

MG Multi Spiral Ribbon Mixer, dirancang ing tradisional U-jinis mixer, punika telung lapisan agul-agul desain campuran paling anyar. A tanduran lengkap kalebu siji pesawat dipakani screw conveyor, siji pita mixer, siji second screw conveyor, siji hopper produk pungkasan, siji tutup mesin packing, siji kompresor online lan panel kontrol umum. Tanduran iki nyadari pakan materi, pencampuran otomatis, ngisi lan proses produksi kemasan, kanthi fitur operasi sing gampang lan praktis, gampang lan kurang investasi kanggo miwiti bisnis.

Production output: 3-4T/H; Area occupation < 20 m; Dhuwur <3,5 meter; Tenaga kerja dibutuhake: 2-3 wong.


  • Aplikasi produksi: Perekat Genteng, Dempul Dinding, Mortar Masonry, Pencampuran dan pengepakan mortar Gypsum
  • Tipe Mixer: Mixer Pita Multi-Spiral
  • Wektu nyampur: 10-15 min / batch
  • Mesin Packing Katup: 15-50KG / tas luwes
  • Konsumsi daya: 15-20KW/H
  • Pendhudhukan wilayah: 6000*3000*3000m
  • Garansi Mesin: 12 sasi
  • Instalasi mesin: Video lan manual kasedhiya
  • wektu pangiriman: 10-15 dina kerja
  • Tegangan & Frekuensi: Customized
  • Katrangan

    Tag produk

    Deskripsi Pabrik Mortir Kering Sederhana

    MGDM-3.0 Garis produksi mortir garing prasaja digunakake kanggo ngasilake mortir garing kanthi kapasitas 3-4t / jam. Line produksi mortir garing prasaja adhedhasar konsep desain paling anyar ing Eropah, Iku fitur ing biaya kurang, wilayah pendhudhukan kurang. kalebu siji mixer pita, rong potongan conveyor meneng, siji silo produk rampung lan siji mesin pengepakan otomatis, siji kompresor udara, lan siji kabinet kontrol. Wilayah sing dikuwasani: 25-35㎡, dhuwur: 3,2m.

    Konfigurasi Utama

    Ora. jeneng Konfigurasi Fungsi
    1 Screw conveyor karo hopper Diameteripun: Φ165X3500mm Feed bahan kanggo mixer
    2 Pita mixer wektu nyawiji: 10-15min / kumpulan kanggo entuk efek campuran seragam ing wektu sing cendhak. 
    3 Screw conveyor 2 Diameteripun: Φ165X3500mm Kirimake bahan sing wis rampung menyang hopper rampung saka mixer
    4 Hopper produk pungkasan Volume: 1,5 m³ Nyimpen materi sing wis rampung lan nyiapake mesin pengepakan, sing nambah efisiensi banget.
    5 Mesin packing Model: jinis katup Rang: 15-50kg kecepatan packing luwes: 5-6s/bag. ngisi otomatis lan mesin pengepakan.
    6 kompresor hawa 0,12m³ keseimbangan tekanan
    7 Kabinet kontrol Set lengkap  

    Kaluwihan

    20

    Investasi cilik lan paling apik kanggo individu.

    Tapak cilik, omah biasa bisa mbangun pabrik.

    Gampang kanggo operasi, 2-3 wong bisa nggawe. .

    Ngasilake dhuwur, output punika 3-4T / H biasane, kanggo tekan 20-25T saben dina.

     Gampang kanggo operasi lan pangopènan.

    Komponen

    simple line (2)

    Screw conveyor

    Conveyor meneng feed materi kanggo mixer. Desain awak spiral kanthi diameter cilik, kacepetan puteran dhuwur lan pitch variabel njamin panganan sing lancar, cepet lan seragam ing proses kerja.

    simple line (8)

    Mixer Pita

    Pisau pita sekrup njaba lan njero sing didorong kanthi poros puteran kacepetan dhuwur, nyampur materi kanthi maksimal, entuk efek campuran seragam. Wektu nyawiji: 10-15min / batch

    simple line (7)

    Hopper produk pungkasan

    Silo panyimpenan yaiku 1.5m³, simpen bahan sing wis rampung lan nyiapake mesin pengepakan, sing ningkatake efisiensi banget.

    simple line (6)

    Mesin packing

    Pabrik mortir garing otomatis jinis katup. 15-50kg / tas luwes, kacepetan packing 5-6s / tas. Kacepetan packing cepet, akurasi bobot dhuwur, otomatisasi tingkat dhuwur, lan operasi sing gampang.

    6.1

    Panel Kontrol

    Kanthi kabinèt kontrol electrical, kang gampang kanggo operate, aman kanggo buruh lan trep kanggo ngontrol tanduran mortir garing prasaja.

    Semi-automatic product (7)

    kompresor hawa

    0.12m³, ngimbangi tekanan udara, nyedhiyakake sumber udara kanggo mesin pengepakan kanggo pengepakan cepet lan lengkungan hopper produk rampung sing rusak.

    FAQ

    1. Kepiye kualitas produk sampeyan?

    A: Mesin kita diprodhuksi kanthi ketat miturut standar nasional lan internasional, lan kita mriksa saben bagean cilik sadurunge dikirim

    2. Kepiye regane?

    A: Kita adol pabrik lan bisa menehi rega sing paling murah tinimbang pasar, lan kita duwe kabijakan ngirit wektu lan jujur, kita ngutip paling murah kanggo pelanggan lan menehi diskon miturut jumlah.

    3. Apa peralatan lan layanan sampeyan bisa nyedhiyani?
    A: Kita bisa nyedhiyani sampeyan solusi turnkey saka tanduran mortir garing saka planning situs digunakake kanggo garing mesin mortir, transportasi, instalasi lan latihan, rumus mortir garing, sawise layanan sales, support technical wektu urip etc.

    4. Apa kapasitas tanduran mortir garing sampeyan?
    A: Kita duwe kapasitas tanduran mortir garing saka 3-30T / H minangka syarat sampeyan, Lan uga bisa ngatur mesin kanggo sampeyan.

    5. Apa sampeyan bisa nginstal tanduran mortir garing ing negaraku?
    A: Ya, kita bakal ngirim insinyur menyang negara sampeyan kanggo nuntun instalasi lan latihan para pekerja kanggo ngoperasikake mesin kasebut.

    Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan tanduran mortir garing, kirimake pitakon utawa tinggalake nomer kontak sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita