head_bg

Silo Panyimpenan

  • Raw material storage silo cement storage silo 60T 100T-bolted type for export

    Panyimpenan bahan mentah silo panyimpenan silo silo 60T 100T-bolted kanggo ekspor

    Rega Pabrik 60 Kanggo 300 Ton Bolted Cement Silo Bins kanggo flyash semen, mortir beton, agregat dll. minangka panyimpenan tank sing ditutup saka bahan akeh, cocok kanggo nyimpen gandum, semen, abu terbang lan bahan akeh liyane. Ana sistem tingkat ing tank, bisa nampilake lokasi materi lan pinten, arch braking piranti bisa mbusak Deposition materi disebabake kuwat kanggo dawa banget. silo semen (silo panyimpenan) lan pump meneng digunakake kanggo ngirim bahan kanggo saben lokasi, instalasi gampang saka tank, aman lan dipercaya punika becik kabeh jinis tank stirrer.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita